Dorotheenhutte – Schwarzwaldin piilotettu helmi

Saksan Schwarzwald piilottaa monia ihastuttavia salaisuuksia paksun lehtien keskellä. Tässä satu- ja puutalorakennuksessa on pieni lasitehdas, joka harjoittaa kauan menneisyyden menetelmiä. Wolfachin kaupungissa sijaitseva onnellinen paikka on Dorotheenhütte (kalustettu Dorothe) ja se on ainoa Schwarzwaldin lasitehdas. Koska paikka on Dorotheenhütte, vierailijapäällikkö saa lasinvalmistustunnin ja esittelyn työstään.

Dorotheenhütte tuli tunnetuksi kansainvälisellä tasolla, kun kuningas Ludwig I toi kotiin Sir Arthur Pineron Englantiin vuonna 1873. Lasikuningatar – kuten englantilaiset iloisesti kutsuvat tehtaaksi – oli erinomainen menestys, ja pian tehtaat seurasivat mallia suunnittelemalla itsensä uuden ympärille. tuote. Tänään tämä iloinen lasimillennen historian luku on ohi, ja ainoa jäljellä oleva alkuperäinen tavaramerkki on kuuluisa Klettstadtin lasitehdas, Dorotheenhütten kaupat ja tavaramerkki.

Lasinpuhalluksesta ja valmistuksesta maanvuodepaikkojen vuokraamiseen Dorotheenhütte-vierailijoille on tarjolla lukuisia aktiviteetteja. Koko päivän kestävä itseohjattu kiertue auttaa kävijöitä näkemään lasinvalmistusprosessin työssä. Ota hevos- ja vaunumatka puutarhan läpi tai maista ilmainen lounas snackbaarissa, joka sijaitsee ns. Odotushuoneessa. Maisteluhuoneessa on myös vaihtoehtoja, mukaan lukien jälkihoito-alue ja sulatusalue – ja erityisen energisiksi tunteville – rinteessä sijaitseva aamiaishuone, joka seisoo aivan ulko-oven takana, jossa kenkiä, tossuja ja ripustimia voidaan säilyttää mukavasti .

Historiallisesti merkittävä Wolfachin kylä sijaitsee suoraan Dorotheenhütten tuntumassa, ja tarjoaa siten erinomaisen mahdollisuuden nähdä joitain kylän tärkeimmistä nähtävyyksistä. Alkuperäinen Wolfachin kirkko, joka luotiin 1200-luvulla ja jota Pyhä Wolfach suositteli, on teos – se on Wolfachin ainoa goottilainen kirkko, ja yksi harvoista, jotka ovat edelleen elossa alueella. Kylän huonosti kunnostettu 1400-luku397-tehdas, KammerersIndustrie, on vain tien toisella puolella. (Tehtaalla asuu nyt suuri Internet-markkinointiyritys.) Aivan kylän sisällä Wolfachurch Letsch, entinen Principe-perheen kesäasunto, on nyt suosittu lomakohde.

Kävelykierroksen tavoitteena on kokea mahdollisimman monia näkökohtia paikasta. Hyvin suunniteltu kävelykierros voi varmistaa, että kaikilla ryhmän jäsenillä on täsmälleen se, mitä he tarvitsevat nauttiakseen kaikesta vierailemastaan ​​paikasta. Vaikka tehdaskierros voi tuoda sinut kasvotusten käytettyjen lasiesineiden ja koneiden kanssa, museokierros ei. Sellaiset palvelut, joita museokierrokset tarjoavat, ovat niin laajoja, et halua vain käsityönä valmistettua puusta ovea tai palaa monimutkaista lasia, vaikka sinulla ei ole varaa alkuperäiseen taideteokseen.

Itse asiassa, kun vierailet tässä tehtaassa, näet kuinka tärkeä matkailu voi olla kylälle, ellei koko maalle. Vasta matkailun kautta Wolfach antoi asukkailleen keinot säästää aluettaan vakuuttamalla heidät investoimaan tulevaisuuteensa sen sijaan, että luotettaisiin maatalous- ja kalastusteollisuuteen, joka aiheutti heille ristiriidan Alppien kollegoidensa kanssa. Samoin museo auttaa kaikkia näkemään tämän levottoman maakunnan todelliset juuret tarjoamalla historiallisen kontekstin maakunnan nykyisen tilanteen ymmärtämiseksi.

Saksan provinsseilla on vaihtelevaa ainutlaatuisuutta alueesta riippuen. Schwarzwald on esimerkki tästä. Edes kuhmon kamarimusiikki 2015 ei tarjonnut tällaista elämystä! Muilla paikoilla voi olla omat ainutlaatuiset saksalaiset ominaisuudet; mutta Schwarzwaldin tekee todella saksalaiseksi tarve sisällyttää Tšekin ja Unkarin alue kokonaiskuvaan sekä Alppien leviäminen. Vieraillessasi kauniissa Bad Belf -ravintolan lomakohteessa huomaat, että se on täysin saksalainen, vaikka julkisivu ja menu tarjoavat joitain ranskalaisia ​​ja eurooppalaisia ​​vaikutteita. Vastaavasti Berliinin kaltaisten kaupunkien ravintoloiden on myös varattava tilaa saksalaisille ja ranskalaisille etnisille ravintoloille.

Wolfachiin pääsee helposti päiväntasaajan molemmille puolille, ja halvat lennot suoraan sinne ovat harvat. Express-linja-autot tarjoavat edullisemman liikenteen, ja paikallisjunat tarjoavat kommentin laivalla osana pakettia. Berliinin ja Münchenin kaltaisissa kaupungeissa on parhaat lomakohteet, luonnon kauneus ja rentouttava ilmapiiri. Alppien kylpylät antavat henkilölle mahdollisuuden saavuttaa sekä rentoutumista että liike-elämää. Urheilun ystävät voivat hemmotella itseään harrastuksella ja nauttia maisemista uudestaan ​​alemmalla korkeudella.

Taiteen ystävät löytävät paljon tältä keskiaikaiselta alueelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.