Kuinka poistaa Excel

Kun poistat Excel-tiedostoja, jotka käyttäjät ovat ehkä tallentaneet tietokoneelleen, on tärkeää lukea ohjeet huolellisesti ennen niiden poistamista. Tiedoston korostaminen ja viestiruudun lukeminen antaa käyttäjille perusoppaan poiston suorittamisesta. Kun käyttäjät suorittavat poiston, heidän on oltava varovaisia, koska sovelluksen piilotetut tiedostot ja tiedot poistetaan.

Kun käyttäjät suorittavat poiston, heidän on oltava varovaisia, koska sovelluksen piilotetut tiedostot ja tiedot poistetaan.

Tätä tekniikkaa voidaan käyttää useissa tiedostoissa, kuten Excelissä, Wordissa ja Power Pointissa. Käyttäjät voivat merkitä tiedoston Ray-tiedostoon tulostamalla sen näyttämiseksi tai käyttämällä myrkytysohjelmistoa sen poistamiseksi. Käyttäjien on aloitettava sammuttamalla sovellus, sammuttamalla tietokone ja käynnistämällä se uudelleen. Jos piilotettuja Excel-tiedostoja on, nämä toimenpiteet on suoritettava ensin.

Jos jokin soluista lisätään laskentataulukkoon, on luotava uusi tiedosto. Vaikka piilotettujen solujen luettelon puhdistaminen on hyödyllinen ensimmäinen askel koko luettelon tyhjentämisessä, manuaalinen puhdistus on yleensä helpompaa ja paljon nopeampaa.

Piilotettujen solujen puhdistaminen on analogista kirjallisten asiakirjojen ylläpidon kanssa. Ajan myötä arkin poikki soluihin on kertynyt paljon ylimääräisiä kirjaimia ja symboleja. Lukemisen sijasta ihmiset usein neuvovat lukukirjojaan tai suosikkikirjoja saadakseen selkeämmän kuvan solujen sisällöstä. Vastaavasti ihmiset saattavat lähettää sähköpostia läheisille ystävilleen pyytääkseen selvitystä asioiden tilasta. Vaikka ihmiset ovat tulleet tietoisemmiksi ajatusten jakamisesta tällä tavalla, matkapuhelimia ja vastaavia ei ole erityisesti mukautettu tähän menetelmään.

PDA-laitteita käyttävät ihmiset katsovat usein ensin elektronista laitetta, kun heitä kehotetaan suorittamaan puhdistus solussa. Tämä johtuu siitä, että kämmentietokoneet eivät yleensä tulosta mitään näytöilleen, ne puhdistavat näytön ja valitsevat tarvittavat asiakirjat vain ennalta asetetuilla toimintonäppäimillä. Lisäksi kämmentietokoneet tukevat tyypillisesti pientä käyttäjäyhteisöä, jolla on yhteisiä huolenaiheita ja tavoitteita sen sijaan, että ne olisivat ihmisten välinen käyttöliittymä.

Asioiden varastointi muualla

On useita kertoja, jolloin tiedosto on tallennettava, jotta sitä voidaan käyttää myöhemmin. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on tekstinkäsittelyasiakirja, jonka kanssa työskentelet, ja annat sille päivityksen aina, kun kirjoitat jotain. Jonkin ajan kuluttua saatat huomata, että ajan mittaan asiakirjasi voi olla täynnä unohtavia merkkejä ja kommentteja. Voit korjata tämän poistamalla asiakirjan tietokoneeltasi ja tallentamalla sen sivuston ulkopuolelle myöhempää käyttöä varten. Sinun pitäisi sen sijaan kopioida asiakirja USB-avaimeen ja ladata se tietokoneelle ulkoisena tavuna (massamuistilaite). Kun olet tehnyt tämän, voit mennä eteenpäin ja käyttää Drive Tools -sovellusta tietojen puhdistamiseen siitä.

Jos käytät Macia, voit myös tehdä samat asiat. Useimmille PC-käyttäjille kiintolevyn eheytys on kuitenkin parempi vaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että OS X: n Mac-versio, kuten Windows-versio, ei ole yhtä tehokas tiedostojen noutamisessa. Järjestelmät, joissa on suuremmat kiintolevyt, ovat tehokkaampia. Eheytystä ei suositella säännöllisesti, mutta ylläpitoa tarvitaan. Vaikka käytät tietokonetta, on parempi välttää eheyttämistä.

Ylläpito, kuten jarrujen puhdistaminen, tarkoittaa hieman enemmän kuin vain varoitusta siitä, että asema tarvitsee puhdistuksen. Ajan myötä tiedostot, asiakirjat ja valokuvat voivat muuttua keltaisiksi ja vaikeasti luettaviksi. Macin suorituskyky saattaa myös hidastua. Näistä syistä on tärkeää, että Macin kiintolevy on huippukunnossa säännöllisesti puhdistamalla.

Poista tiedostot ja ohjelmat, joita et enää käytä

Ensimmäinen vaihe on tunnistaa tiedostot ja ohjelmat, joita et enää tarvitse. Se voi olla yksi tai useampi ohjelma. Sen ei tarvitse olla yksi tai kaksi ohjelmaa; voit poistaa niin monta kuin haluat. Joten yritä poistaa ohjelmia arvioimalla, mitä käytät edelleen ja mitkä et ole jonkin aikaa.

Harkitse poistamattomien ohjelmien poistamista Uninstall-toiminnolla. Tämä hoitaa ongelman puolestasi.

Poista tarpeettomat tiedostot ja ohjelmat valitsemalla Apple-sovellus ja valitsemalla sitten Utilities-sovellus.

“Time Machine” -ohjelmaa voidaan käyttää myös tiedostojen ja ohjelmien poistamisen helpottamiseen. Jos käytät edelleen Leopardia ja haluat jatkaa aiempien julkaisujen käyttöä, avaa Järjestelmäasetukset ja napsauta sitten “Järjestelmän palauttaminen” -vaihtoehtoa. Kellossa on peruuttamaton ominaisuus. Tämä tarkoittaa, että asiat palautetaan alkuperäiseen tilaansa.

Luo kopiot tiedostoistasi, ohjelmistasi ja muista tiedoista

Jos teit virheen poistamalla tiedostoja ja ohjelmia, laita ne vain paikkaan, josta löydät ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.