Verkkokameran valitseminen

Ei ole epäilystäkään siitä, että monia verkkokameran ostamista harkinneita ihmisiä on epäonnistunut siitä, että kuvatulokset eivät olleet tasaisia ​​ja vapaasti virtaavia, vaan olivat sen sijaan hyppyjä ja ärsyttäviä katsella toistuvien pysähtymisten takia, kun toinen pikselierä muodostuu ruudulle. Niille ihmisille, jotka ovat siirtyneet digitaalikameroihin tai jopa aloittaneet niiden käytön, kannattaa ehkä katsoa uusi verkkokamera. Useimpien Internet-palveluntarjoajien laajakaistamahdollisuudet tarkoittavat, että suoratoistovideo tosiasiallisesti suoratoistetaan ilman nykäyksiä ja epäröintejä, joita yleensä saat analogisilla kameroilla.

Joten, jos haluat laadukkaan kuvan, kannattaa harkita verkkokameraa. Vaikka et halua käyttää niitä koko ajan, ne ovat loistava vaihtoehto tilanteisiin, joissa tiedät todennäköisesti tarvitsevasi korkealaatuisia kuvia. Löydät myös paljon erilaisia ​​verkkokameroita, tarvitsemasi mukaan.

Web-kameran valinta

Kun löydät verkkokameran, sinun tulee tehdä tutkimuksesi. Haluat varmistaa, että katsot eri ominaisuuksia ja nautit monista erilaisista malleista, jotka ovat käytettävissäsi. Sinun tulisi tietää, mitä haluat kamerasta, ja etsiä sitten tarpeisiisi sopivaa. Video- ja valokuvauskamerat ovat erilaisia ​​kuin muut kamerat, joita käytetään muihin tarkoituksiin. Nämä erityyppiset kamerat unohdetaan usein, joten älä anna niiden mennä pois tyylistä. Jos et tarvitse kameraa vakoilusta varten, saatat huomata, että verkkokamera on täydellinen vaihtoehto.

Verkkokameroita on useita eri tyylejä, mutta ne ovat tyypillisesti samanlaisia ​​kuin videokamerat. Toisin kuin videokamerat, web-kameroissa ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua tallenninta. Verkkokamerilla on vaihtelevia tallennustiloja, mutta niillä on tyypillisesti kolme päämenetelmää äänen tai videon tallentamiseksi: pikselivirta, mikrofonin suoratoisto ja sekä ulkoinen mikrofoni että sisäänrakennettu mikrofoni. Tarvitset tietokoneellesi selaimen, jotta voit katsella videoita. Oikealla ohjelmistolla verkkokamera voi kuitenkin olla yhtä helppokäyttöinen kuin minkä tahansa muun tyyppinen kamera.

Videon suoratoisto tarkoittaa verkkokameran koko näytön lähettämistä tietokoneelle, joka sitten paljastaa kuvat kameran mikrofoneille. Tämän ominaisuuden ongelma on, että se voi vähentää dramaattisesti käytettävissä olevaa tilaa. Lisäksi on varmistettava, että tallennuslaite on yhteensopiva kameraan asennetun ohjelmiston kanssa.

Kuvan suoratoisto edellyttää myös kuvien siirtämistä tietokoneen kiintolevylle. Tämä vaatii jälleen selaimen käyttöä videoiden katseluun. Tämän ominaisuuden ongelma on, että se voi viedä huomattavan määrän omaa tallennustilaa. Lisäksi suoratoisto kuluttaa merkittävästi kaistaa, joten sinulla tulee olla riittävän nopea nettiyhteys. Nykyaikaisista puhelin- ja nettiliittymistä löydät lisätietoa esimerkiksi Liittymätarjoukset -sivustolta. Suoratoistetun kameran käyttö on myös riskialtista, koska on melko helppo unohtaa tallentaa omat kuvat ja sitten ne on nauhoitettava uudelleen.

Turvallisin tapa, jota haluat käyttää, on tallentaa video kannettavaan medialaitteeseen. Voit joko liittää kameran DVD-soittimeen ja katsoa suoraan DVD-soittimella, tai voit käyttää kaikkien elokuviesi liitäntäistä mediasoitinta, kuten Cyber-CD-levy, ja vetää ja pudottaa sitten tai suorittaa tallenteita. Kaikista turvallisin tapa on tallentaa videosi ulkoisen laitteen levylle. Voit vain ladata sen tietokoneellesi, ja niiden palauttaminen CD-levyltä on yleensä melko helppoa.

Sinun tulisi miettiä videoleikkeiden tarkkuutta ja laatua ennen kuin yrität siirtää niitä. Mitä korkeampi videosi tarkkuus, sitä enemmän tilaa sinulla on laitteellasi. Sama koskee videokuviesi laatua. Jos lähetät videosi jakamisasemalla, et välttämättä pysty hyödyntämään aseman täyttä tarkkuutta. Tämä on valinta, joka sinun on tehtävä, kun kytket digitaalikameran suoraan tietokoneeseen.

Videoleikkeiden palauttaminen?

Minkä tahansa videoleikkeen kolmen tyyppisen muodon kanssa sinun on jatkettava sen palauttamista nähdäksesi, onko se palautettavissa. Jos videoleikkeen laatu on huono, sitä ei todennäköisesti voida palauttaa. Jos tiedostot on tehty PST-muodossa ja olet sitten kehittänyt viruksen tai virheen, tiedostoja ei välttämättä palauteta. Vaikka sovelluksesi toimii täydellisesti normaalisti, virheen aiheuttamat tiedostot eivät ole millään tavalla palautettavissa. Tiedostojen palautusohjelmisto itseltäsi voi olla erittäin kallista. On myös joitain palautusohjelmistoja, mutta ne saattavat vaatia lisenssimaksua sen käyttämiseksi.

Jos tietokoneellasi työskentelee ammattitaitoinen tietotekniikka, voit siirtää tiedostoja ulkoisella kiintolevyllä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.